Anicin vymaštěný pekáč - Zelenina nadívaná tukem

26. července 2015 v 20:34 | Anice |  Anicin vymaštěný pekáč

Vaření čusky i husky xD Hlásí se vám vaše nejoblíbenější kuchtička v širokém i vysokém okolí Anice a dnes jsem si pro vás připravila dietní pokrm, který je vhodný pro všechny, kteří si chtějí udržovat svoji figuru krásnou jako já xD
I vtomto receptu, stejně jako v předchozím, nebude potřeba mnoho surovin a ušetříte tak ranec peněz než je zvykem u dietních fitness jídel xD Recept je založen na zelenině, a proto si můžete vybrat, kterou z mnoha druhů si vyberete xD Já pro dnešní recept vybrala mrkev, bramboru a rajče, protože tyto tři pochutiny naprosto zbožňuji a adóruji xD


INGREDIENCE

Libovolná zelenina
5L tuku
Libovolné zvíře

Jste tedy připraveni? Tak jdeme na to xD Pokud doma nemáte nějakou zeleninu, tak si skočte koupit nebo ukradněte sousedům, jako jsem to dnes udělala já xD Tuk můžete použít jaký chcete xD Já nejčastěji používám tuk z mojí best kámošky na život a klinickou smrt, což není nikdo jiný než Jarmuš xD
Jako první musíme zeleninu vykuchat xD Používám k tomu nůž masových vrahů, který můžete zakoupit na Rbay a vybírate si mezi noži Charlese Mansona, Jeffreyho Dahmera nebo například světoznámé Vražedkyně Masové xD Její edice nožů z vraždy loňského léta je na toto perfektní xD Pokud ale nechcete za nože utrácet peníze, můžete použít ty vaše...se kterými nebyl nikdo brutálně zmasakrován, ale co xD



Takže zeleninu si nejdříve omyjeme... nebo nemusíte, někdy je dobré nechat ji trochu špinavou, je tam mnoho vitamínů, například vitamín A,B,N,K,J,H a G xD Když máme zeleninu (ne)omytou, vydlabeme do ní díru, která musím mít naprosto přesné rozměry, které zde napíši! Pokud to tak nebude vše můžete ihned vyhodit x/ Vydlabete tedy díru o velikosti 1x1mm a připravte si pět litrů tuku xD
Jak jistě víte, tuk není moc dietní. Abychom ho tedy zdietnili, musíme na něm něco usmažit xD Ale pozor! ne vše, co na něm bude usmaženo, z něj dietní udělá xD Například pokud na tuku usmažíme rostlinku, tuk bude rázem tučnější xD Když na něm ale usmažíme nějaké zvířátko, ihned bude zdravější a chutnější xD Já si pro dnešní recept vybrala zebru, ale pokud ji po ruce nemáte, můžete zkusit třeba slona xD Zebru si naporcuji na malé čtverečky, kolečka nebo kosočtverečky a hodím na pánev xD Smažit se musí dokud maso nezčerná xD Když máme hotovo tuk si nalijeme do misky a čekáme než zchladne xD Zčernalé maso můžete buď vyhodit, nebo rozmixovat do zdravého smoothie, je to na vás xD Tak, zeleninu máme, chladný tuk také, můžeme nadívat! xD

Vezmeme misku s tukem, vydlabanou zeleninu a pomocí brčka či nálevky pomalu lejeme do dírky xD Jste li-však zdatnější jako já, můžete tuk do zeleniny nalít z výšky 3 metry, aniž by přišla jediná kapka vniveč xD Díru poté zalepte izolepou, lepidlem, slinami, hlínou nebo do ní strčte větvičku, aby se tuk nevylil xD
No a nyní jen zeleniny dejte na dva dny a tři noci do lednice a až se vrátíte zničeni z fitka, můžete si tuto delikatesu dát x)

Doufám, že jste si pochutnali na dalším receptu z mého vymaštěného pekáče!

Příště se můžete těšit na další osvěžující letní novinku v podobě známého koktejlu, který jsem sama vylepšila a zdokonalila xD

Vaření zdar, zdáreček a zdárečky xD


 

12 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Pavli / ja17 Pavli / ja17 | 26. července 2015 v 21:28 | Reagovat

Můžeš mi vysvětlit jak to souvisí s tématem týdne??

2 Zrza Zrza | Web | 26. července 2015 v 21:48 | Reagovat

To nechápem.

3 Anice Anice | Web | 26. července 2015 v 22:02 | Reagovat

[1]: Jistě xD Tímto článkem nejdu s davem xD

[2]: Chceš abych ti to předčítala? xD

4 Jana Jana | E-mail | Web | 30. září 2015 v 15:15 | Reagovat

Snažím se jíst zdravě, tak moc pekáč nemastím. Stačí kapka tuku a na kvalitním pekáči se vám nic nepřipálí https://www.dommo.cz/

5 Natálie Úžasňáková Natálie Úžasňáková | E-mail | Web | 4. února 2016 v 13:04 | Reagovat

:-D  :-D  :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Antispam.er.cz