Anicin Vymaštěný pekáč - "Ptaky"

20. září 2015 v 16:00 | Anice |  Anicin vymaštěný pekáč

Čusky kuchty, buchty a cuchty xD

Je to již nějaký pátek, sobota i středa, co jsem napsala svůj poslední receptík. Od té doby jsem hledala inspirace ve všech koutech světa a tam, kde kouty neměli, jsem se postavila do rohů a čekala, až mě inspirace trefí do hlavy xD Stalo se tak v Jižní Americe, kde jsem nalezla naprosto vynikající dietní receptík (protože jsme hubnulky, nebudu semka dávat tučné věcičky xD) se zvučným a krásným jménem Ptaky xD Do tohoto jídla jsem se totálně zamilovala, zaláskovala a zalovovala. Připravuji si je každý druhý den a nemůžu se toho nabažit.

INGREDIENCE

8 ptáků Articundo
2L vorvaního sádla
1 mrdkev
1 okurva
10,5 kapek citromeranče

A co že vlastně to Ptaky je? Je to zkrácenina lahodného a tradičního domorodého jidla Ptačí zobáky na vorvaním sádle, tento pokrm si lidé Jižní Ameriky předávají mezi sebou po staletí a rozhodli se, že protože jsem já, totální hvězda pláten všech drahých kovů, navštívila jejich chudou a nuznou zemičku, předat mi tento receptík xD Slíbila jsem jim, že jejich tajemný recept nikomu nevyzradím a proto jsem se rozhodla o něj podělit s vámi, nejlepšími fanoušky ever xD

A co tedy budeme potřebovat? Nejdříve si zajdeme do džungle temné jako moje duše a nachytáme si vzácný druh ptáků, který žije jen v Jižní Americe. Ale občas se vyskytne i u nás a v jiných trapných zemičkách xD Jako zbraň pro lov bych zvolila něco nenásilného, třeba boxovací rukavice, nunčaky nebo taser, nic jiného na ty potvůrky totiž nefunguje a pokud někdy vyrazíte do Jižní Ameriky a potkáte domorodce s boxerským vybavením, už víte, co s tím chtějí dělat xD Vzácné ptáky druhu Articundo nalezneme v korunách stromu, jsou nádherně modří a mají načechrané peří, ze kterého si po zabití můžete vyrobit stylový outfitek xD Takže opět vylezeme na strom (jako u mnoha mých receptů xD) a ptáka vyzveme na souboj v boxu.
Pokud vyhrajeme, dovolí nám ho použít k našemu top receptu a pokud vyhraje on, udělá si z nás jejich tradiční recept Lidské hlavy s oční omáčkou a prsty navíc xD Dejme tomu, že jste epickou bitvu s ptákem vyhráli. Nyní vás čeká dalších sedm soubojů, protože nemůžete kuchtit pouze s jedním zobákem, vy hloupí občané xD Když vyhrajete nad sedmi dalšími ptáky, všechny si je strčte do kabelky nebo peneženky, výběr je na vás, a zamiřte na k moři, kde musíte získat vorvaní sádlo. Jeho sádlo je unikátní a nesmírně vzácné, stejně jako vorvaň sám. Abyste nějakého ulovili, je potřeba se potopit 20 000 mil pod moře, a na to potřebujete pouze plavky, plavecké brýle, kudlu a balónek, do kterého sádlo natlačíte xD

Na pláži ze své kabelky vytáhněte parník a plavte se přesně do středu moře. Pokud parník nevlastníte, musíte si postavit vor, který je velmi jednoduchý a někdy vám na něj napíši návod. Dostali jsme se tedy do středu moře, co uděláme teď? xD Nejdřív si nalakujeme nehty mořskou modří, převlečeme se do stylových mrožích bikin a potopíme se do podvodního světa plného příšer, monster, zrůd, oblud a hezky barevných rybitchek xD Jak poznáte, že jste se potopili do přesné hlubiny 20 000 mil? To tak, že si vezmete krejčovský metr a změříte si to xD No to jste nečekali, co?
Když jste již v potřebné hloubce, vytáhnete si kudlu a vorvaně, kterého uvidíte jako pátého, ubodáte k smrti xD Ale jemně, je to přeci jenom nevinné zvíře, které by vám nikdy neublížillo, navíc je vzácné a na pokraji vyhynutí...takže bacha xD

Tělo vorvaně na hladinu vyplave samo, takže si na něj můžete sednout a přečíst si nejnovější čísla časáků nebo zkouknout váš oblíbený seriálek xD Na pláži již jeho sádlo vymačkáte do balónku a můžete se vrátit do vaší božské kuchyně, která je v mém skromném domečku xD


Ptáky položíme na stůl a vyříznem jim opatrně zobáčky, aby je to nebolelo xD



Ptačí zobáky si dáme na pánvičku a pořádně je dochutíme xD Poradím vám kajúnskou sůl a možský pepř, vynikající kombinace na zobáčky. Necháme je smažit na 2 litrech tuku asi 12 hodin, než se trochu zabarví do růžova, přidáme nakrájenou mrdkev a okurvu a pokračujeme ve smažení dalších 8 hodin, než zelenina zuhelnatí a zobáčky se zabarví do tmavě modré xD


Tohle nám naznačí, že konečně můžeme přidat poslední dochucovadlo a to jsou velmi oblíbené a známe plody hlavně v našem městečku - citromeranče xD K zobákům přilejete 10,5 kapek tohoto exotického ovoce a poté to můžeme všechno hodit do trouby, kde to necháme zapéct. Pečeme to 17 hodin, než se zobáky roztaví a získají jemnou zelenou barvu xD Poté už servírujem a sledujeme, jak hubneme 800 kilo za 200 let xD

Pokud chcete k zobákům nějakou oblohu, tak vám doporučuji rýžové brambory a nebo knedlovou rýži, na kterou vám napíši recept někdy příště xD


Věřím, že vám bude můj pokrm chutnat jako vždy a těším se na vás u dalšího kuchtění xD

 

10 lidí ohodnotilo tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Antispam.er.cz