Anicin Vymaštěný pekáč - Aniciny perníčky

5. prosince 2015 v 20:02 | Anice |  Anicin vymaštěný pekáč
Čusínek sobové xD

Od začátku května mě doprovází vánoční atmosféra a tak jsem si dnes našla čas a pustila můj nejoblíbenější vánoční filmík s názvem Černé Vánoce xD Zrovna ve scéně, kdy vrah pekl z nebohých obětí perníčky jsem na ně dostala strašnou chuť, a tak jsem se rozhodla, že se o můj chutný a originální recept podělím i s vámi!
Není to vůbec těžké, zvládné to každá nicka, šmucka a líná hniska. a navíc je to super dietní, takže i když sníte 200 kilo, zhubnete 263 gramů a to se vyplatí xD


Co budeme pro Aniciny Perníčky potřebovat? První ingredience byste všichni měli mít doma. Jedná se o vejce z pterodaktyla xD Já jich mám třeba plnou spižírnu, protože moje top kámoška Jarmila patří mezi tento druh dinosaurů xD Pokud vejce nemáte, musíte cestovat v čase a nebo si ode mě objednat jedno vejce za cenu 789 662 dollarů xD Zdarma k tomu dostanete i moji knihu 12 způsobů, jak se zabít, a přesto vypadat dokonale, která se prodává jako vařicí chleba xD


Další ingredienci doma určitě nemáte - je to cukr. Jestli ji doma máte, tak jste tlusťošky, protože obyčejný fit a nádherný člověk takovou toxickou látku doma neskladuje xD Cukr si půjdeme koupit do místní sámošky a poté, co si jej zakoupím, srovnám tento obchod se zemí, abych si tuto neřest již nikdy nekoupila xD Dále budeme také potřebovat mouku, nejlépe nějakou dietní. Pokud mouku nemáte, zajeďte si na pole, urvěte nějaké obilí a mouku si vyrobte vlastnonožně xD A co by to bylo za perníčky bez rozinek?? Já doma nějak mám, nacházím je různě na zemi, ve skřínkách, u dveří, u pastí na myši, někdy mě překvapí na posteli a na polštáři xD Rozinek budete potřebovat všudyvšeho 10 kilogramů, z nichž vyberete ty nejkrásnější a zbytek vyhodíte do popelnice, protože ošklivé jídlo přece nejíme xD


A poslední ingredience je hřebíček, který dodá perníčkům dokonalou chuť a také vůni. Můžete třeba vyrvat nějaký rezavý ze starého shnilého dřeva xD Nyní, když máme přichystány všechny ingredience, můžeme začít s těstem xD Vytáhneme si obří misku, do které hodíme všechny suroviny, a mícháme, dokud nevznikne lepkavé těstíčko. Poté začneme těsto válet. Poválíme ho na zemi, v trávě, ve sněhu a blátě, dokud nezíská vánoční design a překvapivou chuť matičky Země xD Následně si ze šuplíčku vytáhneme formičky. Já vlastním speciální vánoční kolekci vykrajovátek od Horsta Fuschia, kterou jsem zakoupila za 4739 dollarů a jako dárek jsem si připlatila 700435 yenů za další formičky xD Místo obyčejných vánočních stromečků a hvězdiček jsou vykrajovátka ve tvaru mrtvého Santy bez hlavy, Soba bez hlavy, vašeho nalitho strýce, který právě zničil vánoční hostinu a také sněhuláků xD


Nyní již máme těsto vytvarované, tak si vymastíme pekáč a potom namastíme i plech, abychom mohli upéct perníčky xD Troubu si předehřejeme na 896°C, aby byly perníčky krásně propečené, černé a taky křupavé a necháme je péct cca. 4,5 hodiny xD Během čekání si můžeme připravit polevu, kterou toto lahodné cukroví nazdobíme xD Existuje mnoho příchutí a druhů polevy, já jsem pro dnešní recept vybrala polevu z pelikáního masíčka xD Zatímco se nám perníčky pečou v troubě, vyrazíme na lov. Pelikány najdeme na obvyklých místech, například na stromě, zahrabané pod zemí nebo na Gang Bang párty u vašich perverzních sousedů xD Já se pro ně tedy vydala ihned k sousedům, protože na stromy se mi již nechtělo šplhat xD Oblékla jsem se do sexy latexového oblečku s připínákem, abych zapadla a zaklepala na jejich dveře, které byly ve tvaru vadžájny xD Vešla jsem skrze pysky a hledala pelikána, dokud jsem jednoho nenašla. Nakonec to ale byl vcelku jiný pelikán, ze kterého bych polevu neudělala, protože jsem slušná dívenka xD Toho opravdového jsem našla na zahradě, tak jsem po něm hodila připínák a on zemřel...a takto jsem získala potřebného pelikána xD Ať už jste vašeho našli kdekoliv, je čas připravit ho na polevu.


Doma pelikánana narveme do mixéru nebo mlýnku na maso, je to pouze na vás xD Pokud ho dáte do mlýnku na maso, musíte ho namlít nejméně 79x, v mixéru ho stačí mixovat pouze tři hodiny xD Pelikána máme rozmixovaného, takže ho můžeme ochutnat, zda má přesně takovou chuť, jakou si přejeme - mírně nasládlou, lehce slanou a hodně krvavou a vnitřnostňovou xD

Kuchyňský budík nám zazvonil, je čas vytáhnout naše vánoční perníčky! Vypadají lahodně, že ano? Jeden ochutnáme, a pokud se nám kvůli němu odlomí špička zubu, je hotový xD Pelikání polevu nalijeme do lahvičky a perníčky zdobíme různými vánočními vzory jako například polohy 1, 56 a 78 z Kamasutry, krállíčky, kuřátky a taky sle-pičkami xD Když máme perníčky ozdobeny, necháme lahodný krém zaschnout a perníčky uležet.. můžeme jim ustlat třeba v ložnici, kde je necháme ležet až do Vánoc xD


Doufám, že vám tento recept pomohl a již nebudete muset péct pouze nudné vánoční cukroví jako každý rok xD

Zatím čusíček xD

 

12 lidí ohodnotilo tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Antispam.er.cz