Anicin vymaštěný pekáč - Domácí zmrzlina

29. června 2016 v 19:52 | Anice |  Anicin vymaštěný pekáč
Čusíčánek anorektičky xD

Určitě již umíráte hlady, protože od mých narozenin jsem zde nezveřejnila žádný recept a vy jste tak nevěděli, co vařit. Naštěstí jsem zpět a pokusím se vaše nebohé životy spasit novým, naprosto žhavým receptem, který vás dostane do kolen.
Protože léto je velice horké a žhavé jako moje kolínka, nebudeme vařit žádná těžká jídla, po kterých byste ztloustli ještě více. Ne, tentokrát si uděláme domácí zmrzlinu podle receptu mé rodiny! Těšíte se? Já ne. Vlastně ano, také se těším xD


Někdo by mohl namítat, že tento recept je úplně stejný jako můj legendární mrogurt a já vám vzkazuji, NASERTE SI! Domácí zmrzlina podle rodiny Sekaček je diametrálně odlišná a o 789% lahodnější než ty hnusy, které si kupujete v obchodech xD
A co budeme vlastně potřebovat?

Základem každé dobré a domácí zmrzliny je mléko. Protože se naše rodina vždy chtěla odlišit od obyčejných výrobců, kteří využívali kraví mléko, vymysleli recept s mlékem jiného zvířete - majestnátného mravenečníka xD Ano, je to tak, opravdu jste si to přečetli správně. Mravenečníkovo mléko je po dlouhá tisíciletí považování za esenciální potravinu plnou vitamínů a léčiv proti obezitě...takže perfektní pro vás xD Dále budeme potřebovat samozřejmě nějaké ovoce. Úplně nejlepší je použít vlastnoručně natrhané na vaší vlastnoručně vyrobené zahrádce, ale pokud jste naprostí looseři a nulitchky a zahrádku nemáte, budete si muset zaletět třeba do Afriky a nějaké si natrhat. Letenka vás vyjde na pouhých 897 dollarů xD
Ale proč musíme až do Afriky, když se to ovoce dá nakoupit nebo natrhat na cizí zahrádce, ptáte se mě otravně a já odpovídám, že TOHLE JE MŮJ RODINNÝ RECEPT A PODLE NĚJ MUSÍTE LETĚT DO AFRIKY!!!! xD

Takže jsme v Africe, a co teď? Jak vybrat nejlepší ovoce do našeho zmrzlinovho poháru? V Africe nalezneme spoustu druhů mimořádně chutných a barevných ovocí, ale pouze jedno je vhodné do naší zmrzlinky. Toto ovoce roste v nejtemnější koutě Afriky a ne, není to žádná rasistická narážka omg, jeho sběr je velice složitý a před jeho získáním budete muset absolvovat neskutečná muka, trápení a zkoušku, která prokáže, že jste hoden tohoto ovoce xD Já samozřejmě nic takového absolvovat nemusela, protože jsem absolutní královna, císařovna, hraběnka.. no a taky mám to ovoce na ZAHRADĚ! XD
Když projdete temnou jeskyní, pekelným jezerem smrti, odrazíte útok dvou stád hrochlonů (kříženci hrochů a slonů) a skočíte z útesu, dostanete se k tomu ovoci. TO ovoce, které všichni moc dobře známe, takže ho nemusím zbytečně popisovat, si utrhneme, ale pozor! Jakmile se ho dotknete, začne pomalu plesnivět. Musíte TO ovoce proto co nejdříve dostat domů, jinak přijde vaše extrémní cesta vniveč.

Tak řekněme, že jste ho dostali až domů, nyní ho uložíte do mrazáku. Z lednice vytáheneme mléko mravenečníka, které jste si zde měli uskladnit, ale já vám to zapomněla říct, a nalejeme do misky. Misku s mlékem postavíme za okno a čekáme, než nám jej slunce ohřeje a tím se mléko správně dochutí. Mezitím si připravíme ovoce, které jste tak pracně získali, zatímco mě stačilo ujít deset kroků ke keři, kde roste, a jednoduše si ho utrhnout xD Ovoce, jehož barva je všem známá, nakrájíme na malilinké čtverečky o hraně 0,000733cm, které vhodíme do mixéru a rozmixujeme. Ale proč jsme je teda museli krájet omg, ptáte se mě ještě hloupěji než předtím, a já vám znova opakuju, že JE TO MŮJ RECEPT! XD Do rozmixovaného ovoce přilijeme zkvašené mléko, které bylo celou dobu za oknem a máme téměř hotovo. Nyní stačí pouze celou zmrzlinu zamrazit...ale pozor, nebudeme ji mrazit tím nudným způsobem, který známe všichni.. zmrzlinu nejdříve zamrazíme cca na 79 měsíců. Po uplynutí času zmrzlinu nacpeme do mixéru a rozmixujeme ji na vodu, kterou necháme opět za oknem. Je mi jasné, že se ptáte proč, a já vám nebudu potřetí psát, že PROTOŽE JE TO RODINNÝ RECEPT OMG!!! xD Pak zmrzlinu zmrazíme, ale ne tím nudným způsobem, kterým jsme ji nezmrazili poprvé. Zmrazíme ji pomocí tekutého dusíku! Tekutý dusík má každý ve své domácnosti a pokud ne, tak si jej zajeďte koupit do nejbližšího obchůdku v Uzbekistánu xD Protože kvůli cestě do Afriky již nemáte peníze na letenku, budete se muset do této krásné země vydat pěšky a nebo na stopa.
Poté, co brutálním činem získáte onen vzácný tekutý dusík z rukou mafiánských obchodníků Uzbekistánu, vydáte se zpět domů, abyste zmrazili zmrzlinu dřív než léto skončí.

Na zmražení si připravte ochranné pomůcky, protože dusík je velice nebezpečný nástroj hromadné likvidace, použije-li se nesprávně. Nezapomeňte na brýle, plášt, rukavice ke kotníkům a čepici zakrývající 97 % vašeho těla, vše to samozřejmě koupíte v nejbližším obchodě, který je v Palestině xD Do tohoto obchůdku se dostanete tramvají, metrem nebo autobusem, ale protože již nemáte money, budete se muset stát černým pasažérem.. opět to není žádná rasistická narážka xD Pokud vás ve veřejné dopravě někdo chytne, může se stát, že se do Palestiny nedostanete ve správný čas, a tak se vaše zmrzlina zkazí a nikdy neochutnáte její půvab, rozkoš a chladivou touhu, která vás pohltí do říše snů a fantazie. Ale tak řekněme, že jste někde sehnali ochranné pomůcky. Jak použít tekutý dusík? Jendoduše! Vylijeme ho do nádoby a smícháme se zmrzlinou. Za 0,000000000004 setiny vteřiny zmrzlina ztuhne a hurá, můžeme se do ní pustit! Pokud chcete, můžete si ji různě ozdobit, například můžete použít čokoládové kuličky, které zakoupíte v malém krámku, který se nachází někde v Pakistánu a nebo polejte zmrzlinu karamelovou, jahodovou či čokoládovou polevou z mého oblíbeného Iráku xD

Doufám, že vás moje zmrzlina osvěžila a již nyní můj odkaz šíříte po celé vaší ulici, městě a státu xD V dalším vydání mého kuchařské show se na vás budu těšit se speciálním hostem, který nám prozradí recept na... no, to si počkejte xD

Páčíček xD

P.S: Včera jsem objednávala mozek pro Oxanu xD
 

14 lidí ohodnotilo tento článek.

Komentáře

1 Jindřiška R. Jindřiška R. | 9. července 2017 v 21:40 | Reagovat

To je fakt vtipný :-D  akorát (možná jsem prostě blbá, ale což...) furt nechápu jak udělat tu zmrzlinu, protože dojit mravenečníka nehodlám (což je doufám taky vtip jen tak mimochodem... 😁 ;-) )

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama

Antispam.er.cz